Tjänster

Bilförsäljning

De fräschaste bilarna till din bekvämlighet

Bilförsäljning är våran huvudverksamhet inom företaget. Vi säljer främst fräscht restaurerade begagnade bilar. Det som utmärker oss är vår förmåga att ge begagnade bilar tillbaka deras näst intill fabriksnya prestanda och estetik. Våran målgrupp sträcker sig från privat till företagsverksamheter. Vi har en stor bilutställning med ett stort urval av olika märken och fordonstyper. För mer information angående finansiering ber vi er kontakta våra försäljare.

Inköp

Hittar du ingen köpare? Då kan du ha kommit rätt!

Utöver försäljning köper vi gärna in bilar. Vi köper in av både privatpersoner och företag. Specifikationer för bilarna vid inköp är olika former av lätta transportfordon och personbilar av samtliga märken. Du kan även som kund hos oss byta in din bil med en mellanskillnad. Finansiering gäller här som vid bilförsäljning. För mer information var god kontakta våra försäljare.

Bilvård & Rekond

Behöver din bil en make-over? Oroa dig inte

Bilhandeln är inte bara den enda form av tjänst vi erbjuder. Vid bilutställningen har vi även en bilvårdsstation av första klass. De tjänster vi erbjuder är: Helrekond, utvändig och invändig biltvät. För övriga frågor var vänlig och kontakta oss på 0381-23123.

Däckskifte & Däckhotell

När det är dags så finns vi alltid där

Vi erbjuder även däckskifte och däckhotell vilket inkluderar: fälgtvätt och förvaring. För övriga frågor kontakta oss gärna.

loading